Hava Durumu

Bursa'da kan donduran vahşet! Köpeği çelik telle astılar

Bursa'da çelik telle ağaca asılan köpek feci şekilde can verdi. Sahibinin gözyaşlarını tutamadığı köpek, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2017 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2017 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kan donduran vahşet! Köpeği çelik telle astılar

Ölen 'Boncuk' adlı köpeğin yerine hemen yeni köpek alan kadın, "Onun kanını yerde bırakmayacağım" dedi. Olay merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Rottweiler cinsi köpeği bulunan A.A., öğle saatlerinde işten eve geldiğinde köpeğini yerinde bulamadı. Komşularından şüphelenen A.A., köpeğini armaya başladı. Evin arkasındaki tarlaya giden kadın, köpeğin cansız bedeniyle karşılaştı. Çelik iple boğazından asılan köpeğin can verdiğini gören A.A. gözyaşlarına boğuldu.

Boğazından asılan Boncuk isimli köpeğin sahibesi A.A., "Onu çok seviyordum, ama kimse yar etmedi. Bunu yapanların Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın. Ne istediniz benim Boncuk'umdan? İçeri girmezdi. Evde kimse yokken camdan bakardı. Ama ben kanını yerde koymam. Ev sahibi de olsa, mülk sahibi de olsa kanını yerde koymam. Daha çok köpek getireceğim. Burayı hayvan barınağı yapacağım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.