Hava Durumu

Bursa'da Kanarya avı!

Bursaspor Süper Lig'in 18. haftasında bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek. Timsah'ın mutlak 3 puan istediği karşılaşma saat 20.00'de Büyükşehir Belediye Stadı'nda start alacak. Hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç Beinsports-1'den yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Kanarya avı!

Bursaspor Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına bugün sahasında ağırlayacağı Fenerbahçe maçıyla start verecek. Saat 20.00'de Büyükşehir Belediye Stadı'nda start alacak zorlu mücadele Beinsports-1'den canlı olarak yayınlanacak. Timsah'ın 2019'daki ilk resmi maçında deneyimli hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. 2 takım ayrıca bugün oynanacak mücadele ile 100'üncü randevularına çıkacak ve 'dalya' diyecek. Böylelikle bu eşleşme Süper Lig tarihinde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın kendi aralarındaki eşleşmeleri dışında dalya yapan ilk eşleşme olacak.

Süper Lig tarihinde bugüne kadar geride kalan 99 maçta Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı Lacivertliler 51 kez sahadan gülen taraf olarak ayrılırken, Bursaspor ise bu süreçte yalnızca 14 galibiyet elde edebildi. Tarafların ligdeki 34 randevusunda ise puanları paylaşıldı. İki ekip Süper Lig tarihinde Bursa'da ise 47 maça çıktı. Bu maçlarda Bursaspor'un 8, Fenerbahçe'nin 17 galibiyeti bulunurken 22 maçta ise eşitlik bozulmadı. Timsah, Fenerbahçe karşısındaki evinde son galibiyetini 11 Şubat 2010'da kupada oynanan maçta 3-1'lik skor ile elde ederken ligde ise sahasındaki son galibiyetini 20 Mart 2009'da 2-1'lik skor ile aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.