Hava Durumu

Bursa'da kar tatili sevinci

İnegöl'de iki gündür etkili olan kar yağışı sebebiyle okulların tatil edilirken, çocuklar sokaklarda kap topu oynayıp kardan adam yaptılar. Kar yağışıyla birlikte bir çok maddi hasarlı ve yaralamalı kaza meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2019 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2019 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kar tatili sevinci

Pazartesi günü aralıklarla yağan kar yağışı gece saatlerinde etkisini artırarak gün boyu etkili oldu. Kar yağışıyla birlikte ilçe beyaza büründü. Kar ve buzlanmaya karşı Kaymam Şükrü Görücü başkanlığında yapılan toplantıda okullar salı günü bir gün tatil edildi. Okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar sokaklara akın etti. Karla oynayan çocuklar kardan adam yapmayı da ihmal etmedi.


İlçe genelinde akşam saatlerine kadar etkili olan kar yağışı bazı bölgelerde buzlanmalara yol açtı. Buzlama ve karla birlikte kazalar da kaçınmaz oldu. İnegöl genelinde gün boyu farklı bölgelerde bir çok maddi ve yaralamalı kaza oldu.
Öte yandan Alanyurt-Yenişehir yolunda 2. OSB güzergahı bazı araçların kayması sebebiyle uzun süre trafiğe kapandı. Jandarma ve belediye ekiplerince yol tekrar trafiğe açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.