Hava Durumu

Bursa'da karayolunu satışa çıkaran o şahıs şimdi...

Bursa'nın Karacabey İlçesi’nde, Bursa- İzmir Karayolu’nun arazisinden geçtiğini öne süren ve yolu trafiğe kapatıp satacağını söyleyen Sait Bademlioğlu, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nden kendisine gelen davet üzerine satış işleminden vazgeçtiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2014 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2014 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da karayolunu satışa çıkaran o şahıs şimdi...

Bursa-İzmir Karayolu’nun arazisinden geçtiğini Çatrık Mevkii'ndeki 282 Ada 17 Parsel'in babasından kendisine miras kaldığını, bu arazinin bilgileri dışında kamulaştırıldığını öne süren Sait Bademlioğlu, 38 yıldır hukuk mücadelesi verdiği 1040 metrekare arazisinin geçtiği karayolunu trafiğe kapatıp, daha sonra satışa çıkartacağını açıkladı.

Bu konuda, Bursa Valiliği, Karacabey Kaymakamlığı ve Jandarma'ya bilgi verdiğini söyleyen Sait Bademlioğlu, "Mülkiyet, Anayasanın en önemli maddelerinden biridir. Yasal olarak mülkiyet hakkımı kullanıp satmaya niyetim var. Taliplisi olursa gelsin, görüşelim" dedi.

Sait Bademlioğlu, başvuruları üzerine kendisine Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nden anlaşmak için davet yazısı geldiğini söyledi. Yapacakları bu görüşme nedeniyle karayolunun satış işlemini şu anda askıya aldığını söyleyen Bademlioğlu, "Anlaşmadan nasıl bir sonuç çıkacak bilemiyorum. Umarım el sıkışırız da yolu satışa çıkarmam" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.