Hava Durumu

Bursa'da kazanmak çok keyifli

Bursa'nın bir futbol şehri olduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, "Bir şeyler daha iyi gitmeye, taraftarımız daha çok inanmaya başladı. Geliyorlar, coşku veriyorlar. Bursa futbol şehri. Kazanmak burada çok daha keyifli" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kazanmak çok keyifli

OYUNCULAR DAHA İYİ ANLIYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba haftalık olağan basın toplantısında hafta sonunda oynanacak Antalyaspor maçı öncesi gündemi değerlendirdi. Son haftalarda takımın yakaladığı çıkış trendine değinen Aybaba, "Üst üste ikinci galibiyetimiz oldu. Bir şeyler daha iyi gitmeye başladı, oyuncularımız daha iyi anlıyorlar, daha iyi yansıtıyorlar. Taraftarımız daha çok inanmaya başladı. Geliyorlar, coşku veriyorlar. Bursa futbol şehri, kazanmak burada çok daha keyifli" dedi.

RAKİPTE KALİTELİ İSİMLER VAR

Antalyaspor'un da iyi bir takım olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Ligin üst sıralarında, sezon başladığından beri çıkış halinde. Kaliteli oyuncuları var ve iyi yönetiliyor. Hazırlanıyoruz. Kaliteli oyuncularıyla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Arkadaşlarımız da istekli çalışıyorlar. Havalar da soğudu, çalışmamız hızlandı. Taraftarımızın desteğiyle iyi futbol, keyifli futbol oynayarak üst üste üçüncü galibiyetimizi almak istiyoruz. Bunu kalan son 2 haftaya da yaymak ana düşüncemiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.