Hava Durumu

Bursa'da kısıtlamayı ihlal eden 4 kişiye 12 bin TL ceza

Bursa'da, sürücüsünün tamirden aldığını söylediği otomobil, polis kontrol noktasında stop etti. İzin belgesi ve otomobilini tamirhaneden aldığını gösteren herhangi bir belge ibraz edemeyen sürücü ve yanındaki 3 kişiye, kısıtlama ihlali gerekçesiyle 12 bin 740 TL ceza kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2020 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2020 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kısıtlamayı ihlal eden 4 kişiye 12 bin TL ceza

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentin birçok noktasında kontrol noktası oluşturdu. Polis ekipleri, Bursa- Ankara karayolu üzerindeki kontrol noktasından geçmeye çalışan Ahmet D. yönetimindeki 16 AAJ 688 plakalı otomobili durdurdu.

Polis ekipleri, sürücü Ahmet D. ve otomobilde bulunan Bayram K., Ramazan A. ve Önder T.'ye izin belgelerini sordu. Sürücü, otomobilini tamirhaneden almak için dışarı çıktığını belirttiği sırada, otomobil stop etti.

Sürücüsünün tamirden çıktığını söylediği otomobil stop edince, polis ekipleri durumdan şüphelendi. İzin belgesi ve tamirhaneden çıktıklarına dair yanlarında belge olmayan 4 kişiye, kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 185'er TL'den toplamda 12 bin 740 TL ceza kesildi.

Kısıtlamayı ihlal eden 4 kişi, stop eden otomobili iteleyerek çalıştırdıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.