Hava Durumu

Bursa'da koltuk davası cinayeti

Bursa'da, 17 yaşındaki genç, kiraladıkları otomobilin ön koltuğunda oturma meselesinden çıkan kavgada arkadaşı tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamazken, kaçan zanlı bir saat sonra yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2012 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2012 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da koltuk davası cinayeti
Olay, merkez Yıldırım ilçesinde Hacivat Mahallesi'ndeki pazar yerinde meydana geldi. 12 ayrı suçtan kaydı bulunan 17 yaşındaki O. Ç. ve üç arkadaşı, iddiaya göre, bir kiralama şirketinde çalıştığı öne sürülen 24 yaşındaki arkadaşları A. D.'yi arayarak, araç kiralamak istediklerini söyledi. A. D., bir otomobille buluşma yeri olan pazar yerine geldi.
A.D, “Beni eve bırakın, arabayı alır gidersiniz” diyerek ön koltuğa oturdu. Bu sırada O. Ç, “Aracı biz kiraladık, ön koltuğa ben oturacağım, sen arkaya geç” deyince, A. D. ile arasında tartışma çıktı.

Zanlıların tartışması kısa sürede kavgaya dönüşürken, yanındaki bıçağı çıkaran ve 17 ayrı suçtan kaydı bulunan A. D., O. Ç.'yi 2 bıçak darbesiyle karnından yaraladı. Kanlar içinde kalan yaralı, aynı araçla Şevket Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden ve ameliyata alınan O. Ç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Cinayet zanlısı A. D, bir saat sonra polis tarafından gözaltına alındı. Zanlıların arasında başka bir husumet olma ihtimali üzerinde durulurken, zanlı Atalay D'nin ifadesinde, kavganın ön koltukta oturma meselesinden çıktığını söylediği öğrenildi. Zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.