Hava Durumu

Bursa'da korku dolu gece... Herkes seferber oldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, ıhlamur toplamak amacıyla çıktığı dağlık alanda kaybolan kişi, uzun süren arama faaliyetleri sonunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2014 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2014 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korku dolu gece... Herkes seferber oldu

Olay, Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Tahtaköprü mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 73 yaşındaki Emine Üner, bir gün önce saat 10.00’da dağlık alandaki bahçesine ıhlamur toplamak için gitti. Kendisinden daha sonra haber alınamayan Üner için komşuları seferber oldu. Jandarma ekiplerine haber veren vatandaşlar, dağlık alanda Üner’i aramaya başladı.

Kayıp haberini alır almaz kurtarma çalışmalarına Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), Afet Acil Durum İl Müdürlüğü Arama Kurtarma (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma’da (UMKE) dahil oldu. Uzun süren arama faaliyetlerin ardından NAK ekipleri tarafından bulunan Üner’in eve dönmek isterken havanın karamasıyla yolunu kaybettği ve sağ kolunun bileğinden kırık belinin ise zedelendiği için hareket edemediği anlaşıldı.

Ekipler tarafından kolu sabitlenin Üner’in daha fazla acı çekmemesi için yatırılarak sedyenin getirilmesi beklendi. Yapılan çalışmaların ardından Üner, ekipler tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılırdı.
Ihlamur toplamak isterken kaybolan Üner’in sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.