Hava Durumu

Bursa'da korkunç cinayet! Genç kadın kocasını öldürdü

Bursa'da 26 yaşındaki Elif Çırak, ziyaretine gelen annesi ve kızkardeşinin yanında kendisine küfür edip evi terk etmesini isteyen eşi 27 yaşındaki Suat Kazım Çırak'ı, bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç cinayet! Genç kadın kocasını öldürdü
Şikayeti üzerine daha önce iki kez evden uzaklaştırma cezası verilen eşini öldüren Elif Çırak gözaltına alındı. Polis, olay anında evde bulunan çiftin 2 yaşındaki çocukları M.'yi, Elif Çırak'ın kız kardeşi ve annesine teslim etti.  

\"\"

Cinayet, Merkez Osmangazi İilçesi'nde işlendi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Suat Kazım Çırnak'ın, dün akşam Atıcılar Mahallesi'ndeki evinde, ziyaretlerine gelen kayınvalidesi ve baldızının önünde tartıştığı eşi Elif Çırak'a küfür edip, evi terk etedi. Annesi ve kızkardeşi ile tek çocukları M.'nin yanında kendisine küfür edilmesine sinirlenen Elif Çırak, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını 4 yıl önce evlendiği eşinin sağ karın boşluğuna sapladı.

\"\"

Ağır yaralanan Suat Kazım Çırak, ambulans ile kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesi'nde öldü. Katil zanlısı genç kadın, gözaltına alınırken, oğlu ise bu sırada evde bulunan annesi ve kız kardeşine teslim edildi.  


\"\"

Elif Çırak, Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde, çalışmayan ve sürekli uyuştucu aldığını öne sürdüğü eşinin kendisine, sürekli şiddet uyguladığını anlatırken "Şikayetim üzerine mahkeme kendisine 2 kez evden uzaklaştırma cezası verildi. Son 2 haftadır uyuştucu kullanmıyordu. Çok gergindi. Hiç bir sorun yokken tartışma çıkardı. Annem, kardeşim ve oğlumun yanında bana küfür edip evi terk etmemi isteyince çılgına döndüm. Ne yaptığımı bilmiyorum" dedi. 

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Öldürülen Suat Kazım Çırak'ın cesedi savcının talimatı ile otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.