Hava Durumu

Bursa'da korkunç kaza! TIR işyerine daldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde TIR'ın işçileri taşıyan servis aracına arkadan çarpması sonucu biri ağır 4 kişi yaralandı. Servis aracına çarpan TIR hızını alamayarak bir işyerine daldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 06:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 06:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç kaza! TIR işyerine daldı
Edinilen bilgiye göre; Yenişehir istikametinden İnegöl’e seyir halinde olan sürücü 50 yaşındaki Kenan Sazcı yönetimindeki 41 US 979 plakalı TIR, Cumhuriyet mahallesi Atatürk caddesinden Alanyurt yağlı tohumlar kavşağına girmeyen çalışan sürücü 67 yaşındaki Selamettin Şahin yönetimindeki 16 S 6130 plakalı Servis aracına arkadan çarptı.

\"\"

Çarpmanın etkisi ile servis aracı yol üzerinde manevra yaparak ancak dururken, hızını alamayan TIR karayolun sağındaki mermer üretimi yapan bir işyerine daldı. TIR'ın çarptığı işyerinde büyük hasar meydana geldi. Kaza sonucunda TIR ve servis aracı sürücüleri ile servis aracında bulunan 50 yaşındaki Mustafa Söylemez ile 48 yaşındaki Necdet Uğurlu yaralandı. 

\"\"

Servis aracının arkasında oturan Necdet Uğurlu olduğu yerde sıkıştı. Ağır yaralı olan Necdet Uğurlu için İnegöl İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri ve 112 Sağlık ekipleri seferber oldu. Servis aracının kaza da darbe aldığı arka koltukta sıkışan Necdet Uğurlu, İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucunda sıkıştığı yerden çıkarıldı. Servis aracının kırılan camından indirilen ağır yaralı ile diğer 2 yaralı kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında ki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

\"\"

Kaza nedeniyle karayolunu kapatan servis aracı olduğu yerden çekilerek trafik akışı sağlanırken, işyerine dalan TIR ise çekici yardımı ile kurtarıldı.

Kaza sonucunda ağır yaralanan Necdet Uğurlu’nun boyun kırığı nedeniyle sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer 3 yaralanın sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.