Hava Durumu

Bursa'da korkunç olay...Arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu

Bursa”da yalnız yaşadığı evde bonzai kullandığı öne sürülen bir genç arkadaşları tarafından ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2014 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2014 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç olay...Arkadaşları tarafından evinde ölü bulundu

Olay merkez Osmangazi ilçesi Selçuk Hatun Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir çalışmayan E.A.(28) psikolojik bunalıma girdi. Uyuşturucu kullanmaya başladığı ileri sürülen E. A. yalnız yaşadığı evde onu ziyarete gelen arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu. Olay yerine gelen arkadaşları E.Ö. ve B.B. hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve acil servis ekipleri E.A.”nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

E.A.”nın cansız bedenini bulan arkadaşlarından E.Ö. arkadaşlarını bırakması konusunda uyardıklarını dile getirerek, “Yaklaşık 3 aydır arkadaşlık yapıyorum. Kendisi bonzai kullanıyordu. Birkaç sefer şahit oldum. Kendisini ikaz ettim uyardım. Kendisi bırakacağını söyledi. Kendini boşlukta hissediyordu. Psikolojik problemleri vardı. Kendini bonzai ile ağutuyordu. Geleni gideni çoktu. Kendini boşlukta hisseden kişiler tedavi olmalılar. Bonzai'ye bulaşmasınlar. Bu illet içten içe insanı bitiriyor. Para bulamadığı zaman insanı hırsızlık gibi farklı yönlere yönlendiriyor” dedi.

E.A.”yı ölü bulan arkadaşlarından B.B. “Gençler kesinlikle uyuşturucudan uzak durmalı. Bir arkadaşımı feda ettim. Başka vatandaşlarımızı kaybetmek istemiyoruz. Bu illeti kullandığını biliyorduk, uyardık ama dinlemedi. Bunu her yerden temin ediyorlar”dedi

Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından E.A.'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.