Hava Durumu

Bursa'da korkunç ölüm

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşanan kazada, bisikleti ile dolaşan 7 yaşındaki Musa Aydın, bir fabrikanın servis aracının altında kalarak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç ölüm
Edinilen bilgiye ,göre olay, dün saat 20.00 sıralarında Gemlik ilçesi Ahmet Süren Meydanı’nda meydana geldi. Hasan D. idaresindeki 16 S 7110 plakalı servis aracı taş köprü istikametine dönüş yaptığı sırada kavşak içinde sol ön tekeriyle bisikleti ile dolaşan 7 yaşındaki Musa Aydın isimli çocuğa çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Musa, ardından Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Musa, hayatını kaybetti. Minik Musa'nın cenazesi hastane morguna kaldırılırken, servis şoförü ise gözaltına alındı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, kazanın yaşandığı yerde inceleme yaparken, meydana gelen kaza ile alakalı da soruşturma başlatıldı.

AİLE İNANAMADI

Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine gelen aile, çocuklarının hayatını kaybettiğine inanamadı. Anne ve baba sinir krizi geçirirken, ailenin yakınları da olayın yavaş gidilmesi gereken bir yerde yaşanmasına anlam veremediklerini söylediler.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.