Hava Durumu

Bursa'da köylülerin kapattığı yolda dehşet dakikaları

Bursa’da köylerinde yapılacak olan kamulaştırmaya tepki gösteren Karacabey’e bağlı İkizce Köyü sakinleri İzmir yolunu kapattı. Bu sırada yoldan geçen düğün konvoyundaki araç durmayarak köy muhtarına çarpıp, kaçtı. Yol kesen öfkeli köylüler gelin ve damadın içinde bulunduğu araç ile konvoydaki diğer araçları tekmelediler.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2014 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2014 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da köylülerin kapattığı yolda dehşet dakikaları

Edinilen bilgiye göre olay İzmir yolu İkizce Köyü mevkiinde meydana geldi. Köylerindeki tarım alanlarının kamulaştırılıp, sanayi alanı dönüştürülmesine tepki gösteren İkizce Köyü sakinleri İzmir yoluna çıktı. Burada pankartlar açıp, sloganlar atan grup bir süre sonra yolu trafiğe kapattı. O sırada oradan geçmekte olan düğün konvoyundaki araçlar durmadı. Eylemciler gelin ve damadın bulunduğu aracı tekmeledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Düğün konvoyundaki plakası belirlenemeyen beyaz otomobil kalabalığın üzerine yürüdü. O esnada kenarda bulunan İkizce Köyü Muhtarı Mümin Ereselli’ye çarpan araç kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan muhtarı, vatandaşlar yol kenarına götürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, ilk müdahalenin ardından muhtarı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.