Hava Durumu

Bursa'da kucağında kediyle adliyeye geldi ve...

Bursa'da müzik aletleri satan 52 yaşındaki Rüstem Avcı, işyerinin arkasındaki sokak kedilerinin beslenmesi için verdiği yiyecek ve mamalardan rahatsız olan ve bu nedenle kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü komşusu Y.H. hakkında suçu duyurusunda bulundu. Bursa Adliyesi'ne kucağındaki yavru sokak kedisi ile gelen Rüstem Avcı, "Buraya kucağımdaki yavru sokak kedisinin adaleti için geldik. Şikayetimizin takipçisi olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2017 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2017 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kucağında kediyle adliyeye geldi ve...

Bursa'da Merkez Osmangazi İlçesi Şehreküstü Mahallesi Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi üzerinde müzik aletleri satan Rüstem Avcı ve eşi Selime Avcı, işyerinin arka penceresinin baktığı belediyeye ait yeşil alanda bulunan 40'a yakın sokak kedisini, her gün yiyecek ve mama vermeye başladı.

Bundan büyük keyif aldıklarını söyleyen Rüstem Avcı, "Hayvanlara olan bu yaklaşımımız üst katımızda işyeri bulunan Y.H.'yi rahatsız etti. Bu kişi kedilere yiyecek verdiğimiz için beni ve eşimi ölümle tehdit etti" dedi.

Rüstem Avcı, kendisini tehdit eden Y.H. hakkında Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Adliye Sarayı'na kucağında yavru sokak kedisi ile gelen Avcı, "Buraya kucağımdaki yavru sokak kedisinin adaleti için geldik. Sokak kedilerinin hakkını korumak için bu suç duyurusunda bulunuyorum. Bu yüzden yavru kedi ile adliyeye geldim. Komşumuz ile yaşadığımız tartışmaların güvenlik kamerası görüntüleri var. Bunları kanıt olarak verdim. Bu işin peşini bırakmayacağım. Şikayetimizin takipçisi olacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.