Hava Durumu

Bursa'da küçük çocuğun tehlikeli oyunu! Parmakları sıkışınca...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde rampada seyir halinde olan kamyonun arkasına takılan 10 yaşındaki bir çocuk elini kapakla kasa arasına sıkıştırdı. Ölümle burun buruna gelen genci vatandaşlar kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2017 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2017 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da küçük çocuğun tehlikeli oyunu! Parmakları sıkışınca...

Edinilen bilgiye göre, Umurbey rampasında meydana gelen olayda inşaat malzemesi yüklü olan ve yavaş ilerleyen kamyon kasasına takılan 10 yaşlarında bir çocuk hareket halindeki kamyonun arka kısmına tutunup koşmaya başladı.

Hareket eden kasa kapağı ile kasa arasına eli sıkışan genç ölümle burun buruna geldi. Arkadaki sürücülerin kamyon sürücüsünü uyarmasının ardından kamyon durarak olaya müdahale edildi. Olay yerine 112 acil ve itfaiye kurtarma aracı sevk edilirken, itfaiye personeli yaptıkları uğraşının ardından B.A. isimli çocuğun elini sıkıştığı yerden çıkarttılar.

Olay yerinde hazır bekleyen 112 acil ambulansı ile hastaneye kaldırılan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bazı sürücüler olay yerinde zaman zaman çocukların canlarını hiçe sayarak yavaş giden araçlara asıldıklarını ifade ederek, ailelere çocuklarına sahip çıkmaları konusunda uyardılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.