Hava Durumu

Bursa'da kundakçı dehşeti

Bursa’da aynı mahallede, park halindeki 3 kamyonet kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kundakçı dehşeti
Bir kamyonetin alev topuna dönmesi görüntülere yansırken, kamyonetin içinde uyuyan bir kişinin durumu erken fark etmesi adeta faciayı önledi. 

\"\"

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece 04:00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, arkasında plastik eşya olan park halindeki kamyoneti yaktı. Kısa sürede büyüyen alevler kamyonetin tamamını sardı. O sırada şoför mahallinde uyumakta olan Mahmut Demir, kamyonetin kasasından gelen sesleri duyarak kendini dışarıya attı. Aracının yandığını gören Demir, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa süre içinde kontrol altına aldı. Kasadaki plastik eşyalar ve kamyonet kullanılamaz hale geldi.

\"\"

50 METRE ARALIKLARLA 3 ARACI YAKTILAR

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ilk olarak yaktıkları kamyonetin 50 metre ilerisinde bulunan Çeşme Sokak’ta da kasasında mobilya olan bir kamyoneti ateşe verdi. Kısa süre içerisinde büyüyen ateş kamyonetin tamamını sardı. Mahalle sakinlerinin durumu fark etmesi üzerine, evlerinde su doldurdukları kovalarla yangını söndürdü. Kamyonetin kasası ve mobilyalar küle döndü.

\"\"

Ayrıca Çesme Sokak üzerinde bulunan park halindeki bir kamyonet daha yakılmak istendi. Şüpheliler, bu seferde odun yüklü kamyonetin brandasını ateşe verdi. Mahallesi sakinleri bu yangına da kendileri müdahale ederek büyümeden söndürmeyi başardı. Aynı mahallede yaşanan 3 farklı kundaklamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri de yanan araçlar üzerinde detaylı incelemede bulundu.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, bölgede şüphelileri yakalamak için geniş çaplı araştırma yapılıyor
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.