Hava Durumu

Bursa'da makaslı dehşet! 2 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, işyeri önünde araç park etme meselesi yüzünden çıkan kavgada, kuaförün makasla saldırdığı biri ağır 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 22:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da makaslı dehşet! 2 yaralı
Edinilen bilgilere göre, olay Yenice Mahallesi Ahmet Türkyılmaz Sokak'ta faaliyet gösteren erkek kuaför dükkanının önünde meydana geldi. Kuaför işyeri sahibi M.Y., iddiaya göre işyerinin önüne minibüsü park etmeye çalışan kişileri, park etmemeleri için uyardı.

Uyarının ardından kuaför M.Y. ile minibüste bulunan Uğur K. ve ağabeyi Onur K. arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, kuaför M.Y. elindeki makası şahıslara rastgele sallamaya başladı. Minibüs sürücüsü Onur K. göğüs, karın ve baldırına aldığı makas darbesiyle kanlar içinde kalarak ağır yaralanırken, Uğur K. ile kuaför M.Y. hafif şekilde yaralandılar.




Makas darbeleri sonucu yaralanan Onur ve Uğur K. kardeşler, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek tedavi altına alındılar. Darp sonucu hafif yaralanan kuaför ise polis otosuyla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Üç makas darbesi ile ağır yaralanan Onur K.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.