Hava Durumu

Bursa'da marifetler engelleri aştı

Bursa Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Türkiye Beyazay Derneği iş birliğinde 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle pizza etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2020 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2020 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da marifetler engelleri aştı

HABER | Seray SAYGILIOĞLU

Etkinlik, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez tarafından yaptırılan Bursa Valiliği Celal Sönmez Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Görme engelli vatandaşlar şef eşliğinde pizza yapmanın keyfini yaşarken, bir yandan da el lezzetlerini kanıtlamış oldu.

Pizza etkinliğinin ardından katılımcılar müzik ve şiir dinletisi ile keyifli anlar yaşadı.

Amaçlarının toplumda farkındalık oluşturmak olduğunu vurgulayan Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular, "Engelli ve engelsiz yaşam kültürünü bir arada oluşturmak istiyoruz. Aynı zamanda engellilere imkan verildiği taktirde onlarında engelsiz vatandaşlar gibi her şeyini yapabilir olduğunu göstermek istedik" dedi. Pizza yapma etkinliğinde başarı gösteren Görme Engelli vatandaşlar, her işi kendilerinin yapabildiklerini ve bu tarz organizasyonlarla daha da mutlu olduklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.