Hava Durumu

Bursa'da markete pompalı tüfekle saldırı: 1 ölü

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, bir markete pompalı tüfekle düzenlenen saldırıda, 27 yaşındaki Recep Koyun, hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 02:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 02:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da markete pompalı tüfekle saldırı: 1 ölü

Olay, saat 23.00 sıralarında İnegöl İlçesi Cerrah Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar bir markete araç içerisinden pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda pompalı tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan market çalışanı Recep Koyun (27), ağır yaralandı. Olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahıslar geldikleri araçla kaçarak kayıplara karıştı.

Kanlar içinde yerde kalan Koyun, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Recep Koyun (27)

Gencin ölüm haberini alan ailesi ve dostları hastaneye akın etti. Gencin cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silahlı saldırıyı düzenleyen şahısların bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.