Hava Durumu

Bursa'da masa başı tatbikat!

Hastane Afet Planı (HAP) kapsamında Çekirge devlet hastanesinde masa başı tatbikatı Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve İl sağlık müdürlüğü afetlerde sağlık hizmetleri şubelerinin de katılımı ile sağlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da masa başı tatbikat!

Tatbikatta, afet ve acil durumlarında nasıl hareket edileceği, acil durum planlarının uygulanabilirliği, hastanenin tıbbi ve fiziksel kapasite ve yeteneklerini nasıl verimli kullanabilecekleri oluşturulan senaryo ile İdareciler, hastane afet yönetiminde görev yapan personel, hastane afet (HAP) planında görevlendirilen tüm birim sorumlularının katılımı ile gerçekleştirildi.

Tatbikat sonrası konuşan Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Engin Paralı, "Hastanede olabilecek afet ve acil durumlarda hazırlıklı olunması büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple hastanemizde belirli aralıklarla afet ve acil eylem tatbikatları gerçekleştiriyoruz. Güvenliğimiz için her zaman hazırlıklı olmak zorundayız. Hastane yönetimi olarak oldukça başarılı ve öğretici geçen, aynı zamanda farkındalık oluşturan tatbikatta görev alan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.