Hava Durumu

Bursa'da Memur-Sen'den Zeytin Dalı'na destek

Zeytin Dalı harekatına bir destek de Memur-Sen'e bağlı Büro Memur-Sen Bursa Şubesi'nden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Memur-Sen'den Zeytin Dalı'na destek

Heykel'de toplanan Büro Memur-Sen Bursa Şubesi üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de düzenlediği Zeytin Dalı harekatına destek verdi. Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı Türkiye'nin başlattığı harekata ve kahraman Türk askerine destek vermek için her zaman hazır olduklarını belirten Şube Başkanı Eyyüp Akbulut, "Her zaman barıştan, haktan ve adaletten yana olduk. Ancak hiçbir zaman da haksızlığa karşı susmadık. Her zaman ve her yerde adaleti ve hakkı haykırdık. İşte bunun için kahraman ordumuz Afrin'de. Mehmetçiğimiz sınırımızda terör unsurlarını temizlemek ve bölgeye barış ve adalet getirmek için Zeytin Dalı harekatı düzenliyor. Bugüne kadar yüzlerce terör yuvası yok edildi. Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi" dedi.

FETÖ, DAEŞ ve PKK-PYD'nin aynı kurgunun parçaları olduğunu belirten Akbulut, "Şanlı ve kahraman ordumuzun yaptığı bu harekat, teröre karşı, teröristlere karşı yapılan bir harekattır. Bu harekat, ülkemizin güney sınırında sözde bir terör devleti kurulmasının önüne geçmek, Afrin'den Akdeniz'e inecek bir terör koridorunu engellemek için yapılan bir harekattır. Bu harekat, barış için, adalet için yapılan bir harekattır. İlerleyen zamanlarda ülkemize karşı oluşabilecek tehditlerin önünü şimdiden kesmek için yapılan bir harekattır. Bu harekat, Suriye'nin Suriyelilere verilmesi için yapılan bir harekattır. En önemlisi emperyalizme karşı yapılan bir harekattır" şeklinde konuştu.

Geri dönmeyi düşünmeden, düğüne gider gibi cepheye koşan bir millet olduğumuzu belirten Akbulut, "Bizler Sultan Alparslan'ın, Ertuğrul Gazi'nin, Fatih Sultan Mehmet Han'ın, Abdülhamit Han'ın, Şerife Bacının, Seyit Onbaşının torunlarıyız. Şimdiye kadar millet olarak çok büyük badirelerden, ağır imtihanlardan geçtik. Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da tarihten bizleri silmek isteyen insanlığını kaybetmiş güçlere karşı muzaffer olduk. Tarihimizin en büyük ihanetlerinden biri olan 15 Temmuz'da hain darbe ve işgal girişiminde hainler geçit vermedik. Şüphesiz ihanetlere geçit vermeyen cesaretin altında yatan, milletimizin vatanına, ezanına, bayrağına ve bağımsızlığına olan aşkıdır. Milletimizin şehitlik ve gazilik sevdasıdır" dedi.

ABD, FETÖ, DEAŞ ve PKK-PYD aleyhinde sloganlar atan grup daha sonra edilen duaların ardından meydandan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.