Hava Durumu

Bursa'da 'met' operasyonu! Kullandıkları düzenek polisi bile şaşkına çevirdi

Bursa’da narkotik polisinin yaptığı operasyonda sentetik uyuşturucuların en tehlikelisi olduğu bildirilen 80 gram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu maddesinin kullanılması için yapılan cam düzenek polisi bile şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'met' operasyonu! Kullandıkları düzenek polisi bile şaşkına çevirdi
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu satıldığı ihbarını aldı ve eve baskın düzenledi.



Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gerekli izinleri alan ekipleri, evde yaptıkları aramada toplam 80 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi. Aramalar sırasında ele geçirilen ve uyuşturucu maddesinin içilmesi için kullanılan cam düzenek polisi bile şaşırttı.



Evin sahibi olduğu belirtilen 45 yaşındaki Murat Ç. ve 28 yaşındaki Mehmet A. gözaltına alındı. Şüpheliler, metafetaminlerin çıkısını 20 liradan sattığı ifade edildi. Ayrıca şüphelilerden Murat Ç.’nin ‘uyuşturucu ticareti yapma’, ‘hırsızlık’ ve ‘6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçlarından kaydı olduğu bildirildi. 2 şüphelinin poliste verdikleri ifadelerde biribirlerini suçladıkları bildirildi. Murat Ç. Ve Mehmet A., emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.