Hava Durumu

Bursa'da metroda arıza!

Bursa'da en önemli toplu ulaşım aracı olan Bursaray'da teknik sıkıntı sebebiyle seferlerde aksama yaşanıyor. Burulaş yetkilileri Acemler istasyonundaki problemin yarım saat içerisinde giderileceğini, vatandaşların mağdur edilmemesi için aktarma otobüslerin ek olarak bölgelere sevk edildiğini açıkladı. 12.00 gibi seferler normale döndü.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2020 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2020 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da metroda arıza!

Acemler Metro istasyonundaki tünelde sabitleme elemanı kırıldı. Bu sebeple Üniversite Kültürpark, Emek Kültürpark arasındaki seferler yapılamıyor.

Burulaş yetkilileri, teknik sıkıntının yarım saat içerisinde giderileceğini belirterek, "Bursaray'da meydana gelen arıza sebebiyle Karaman - Nilüfer - Kültürpark istasyonları arasında aktarma otobüslerle sağlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." paylaşımını yaptılar.

Bölgeye ek otobüs seferleri konulurken, ilk kriz anında tek şeritten işletim yapılacağı; ancak bunun akşam saatlerindeki yoğun seferlere etki edeceği için iki hat ve elektrik akımının kapatılarak sıkıntının çok kısa sürede çözüleceği kaydedildi.

Öte yandan Burulaş'tan yapılan açıklamada, teknik problemin giderildiği, seferlerin saat 12.00 itibariyle normale döndüğü açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.