Hava Durumu

Bursa'da mikser kazasından kurtulan şoför konuştu...Kabus gibiydi

Bursa’nın Mudanya İlçesi'nde beton mikserinin devrilmesiyle 120 tonluk aracın altında sol kolu kırılıp, iki bacağı zedelenerek kurtulan sürücü Osman Özdemir (40), 3 saat süren kurtarma çalışmalarına isyan etti. Bacaklarının koptuğunu düşündüğünü söyleyen Özdemir, "Kabus dolu saatler geçirdim. Çaresizlik içinde acı çektim. Vincin gelmesi 3 saat sürdü. Bursa ile Mudanya arası 17 kilometre. Bu kadar mesafe 3 saate mi gelinir?" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2014 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2014 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da mikser kazasından kurtulan şoför konuştu...Kabus gibiydi
Bursa’dan Mudanya İlçesi’ne hazır beton götürmek için yola çıkan Osman Özdemir yönetimindeki 34 YD 8856 plakalı beton mikseri, dün akşam saatlerinde Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesi’ne geldiğinde dik yokuşta freni boşaldı. Panik yaşayan Osman Özdemir, aracı durdurmak için direksiyonu sağa çevirince aracın devrilmesine neden oldu. Kaza sonrası aracın içinde bacakları sıkışan sürücüye önce Mudanya Arama-Kurtarma ve itfaiye ekipleri yardım etmeye çalıştı. Özdemir, sıkıştığı beton mikserinin altından çıkartılamayınca Bursa'dan vinç çağrıldı. Sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılan Özdemir, 3 saat süren bekleyişin ardından vinç yardımı ile beton mikserin kaldırılmasıyla kurtarıldı. İki ayağı şans eseri sadece zedelenen ve sol kolu kırılan Özdemir, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapılan müdahalenin ardından evine gönderildi. 

'AYAKLARIM KOPTU ZANNETTİM'

Yaşadığı Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nden ekmek parasını kazanmak için Bursa'ya geldiğini belirten Özdemir şunları anlattı:

"Kaza anında aracın freninin boşaldığını anladığımda korktum. Aniden karşıma içinde kadın sürücüsü olan bir otomobil çıktı. Daha sonra sağ tarafa yatırdığım için devrilen aracın içersinde sıkıştım. Üç saat boyunca acılar içerisinde kurtarılmayı bekledim. Bir ara ayaklarımı hissetmedim. Koptu zannettim. Kabus dolu anlar yaşadım. Saatlerce vinç bekledim. Vinç gelene kadar kimse bir şey yapamadı. Başımda durup bekledi. Bana sadece 'sakin ol' dediler. Nasıl sakin olayım iki ayağım 120 ton ağırlığındaki aracın altında kaldı. Kazanın olduğu yer ile Bursa arası 17 kilometre bu mesafeden vinç 3 saatte geldi. Türkiye'de sadece küçük araclar kaza yapmıyor. Buna hazırlıklı olmamız gerekiyor." Hastanedeki tedavisi devam eden Osman Özdemir'in birkaç gün içinde taburcu edileceği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.