Hava Durumu

Bursa'da milli sporcuyu vurmuştu! Böyle yakalandı

Bursa'da kick boks sporcusu olan 21 yaşındaki Muhittin Saltık'ı av tüfeği ile vurarak ağır yaralayan Mehmet Yıldırım, Denizli'ye kaçmak için otogarda bilet satın alırken yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da milli sporcuyu vurmuştu! Böyle yakalandı

Olay, geçen mart ayında Yıldırım Yediselviler Mahallesi'nde meydana geldi. Yeğeninin doğum günü için yaş pasta alıp eve gelen kick boks milli takımı sporcusu 21 yaşındaki Mehmet Muhittin Saltık, düzenlenen parti esnasında kimliği belirsiz bir kişinin cep telefonuyla araması üzerine evden dışarı çıktı. Şahıs, kapı önüne çıkan Saltık'a elinde bulunan pompalı av tüfeğiyle ateş ettikten sonra kaçtı. Göğüs bölgesine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Mehmet Muhittin Saltık, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları, telefon kayıtları ve görgü şahitlerin ifadelerini dinleyen polis ekipleri, Muhittin Saltık'ı yaralayanın uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezaesı bulunan 21 yaşındaki Mehmet Yıldırım olduğunu tespit etti. Yıldırım, 2 aydır ekipler tarafından bulunamadı. Cinayet Büro defektifleri, bu sabah saatlerinde Yıldırım'ın terminalde bilet satın aldığını tespit etti. Operasyon düzenleyen polis Yıldırım'ı gözaltına aldı. Yıldırım'ın akrabalarının yanına Denizli'ye kaçmaya çalıştığı bildirildi.

İfadesi alınmak üzere emniyete getirilen Yıldırım, ''18 yaşındaki kardeşim Ahmet Yıldırım, olaydan 1 hafta önce bıçaklandı. Bunu kimin yaptığını araştırdım. Yediselviler Mahallesi'nde oturan Muhittin Saltık olduğunu öğrendim. Evinin önüne gittim ve çevresinden bulduğum telefon numarası ile arayarak aşağı indirdim. Daha sonra pompalı tüfekle ateş ederek kaçtım. 2 aydır arkadaşlarımın yanında saklanıyordum. Bu sabah akrabalarımın yanına Denizli'ye gitmek için otogara gittim" diye ifade verdi.
Yıldırım, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.