Hava Durumu

Bursa'da müteahhide akıl almaz tuzak

Bursa'da, daire satan bir müteahhidin aracının lastiğini patlatan zanlılar, takibe aldıkları bu kişinin yardım istemek için otomobilinden uzaklaşması üzerine aracın camını kırıp aldıkları 120 bin lira ile kaçtı

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2016 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da müteahhide akıl almaz tuzak
Alınan bilgiye göre, müteahhitlik yapan Ömer Faruk Kaya, 16 HJ 260 plakalı otomobilini park ederek daire satışı için Osmangazi Tapu Müdürlüğüne gitti. Bu sırada bazı kişi ya da kişiler, Kaya'nın otomobilinin arka sağ lastiğini patlattı.

Tapudaki işlemini tamamladıktan sonra, satış bedeli olarak aldığı 120 bin lirayla aracına dönen Kaya, parayı bankaya yatırmak için yola çıktı. Ankara-Bursa kara yolunda lastiğin patladığını fark eden Kaya, aracını yol kenarında park edip, lastikçi aramak için uzaklaştı.



Bu sırada Kaya'yı takip eden 4 kişi, aracın sağ ön camını kırarak koltukta duran ve içinde 120 bin liranın bulunduğu çantayı alarak kaçtı. Kısa süre sonra otomobilinin yanına dönen Kaya, içi para dolu çantanın yerinde olmadığını görünce, durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, parayı çalan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yola çıktıktan sonra Karayolları 14'üncü Bölge Müdürlüğü yakınlarında lastiğin patladığını fark ettim. Arabayı en yakın cebe park ettim. Çanta ön koltukta görünür şekilde duruyordu. 'Yakında bir lastikçi var mı?' diye sormak için araçtan uzaklaştım. İki dakika sonra geri geldim ve paranın çalındığını gördüm" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.