Hava Durumu

Orhaneli'ye görkemli kutlama

Taraftarların meşaleler ve tezahüratlarla ilçeyi inlettiği gecede Orhaneli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı İrfan Tatlıoğlu, "13 yıldır yılmadık başarıya ulaştık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Orhaneli'ye görkemli kutlama

Lig boyunca hiç maç kaybetmeyen ve 16 maçtan sadece ikisini beraber kalarak tamamlayan Orhanelispor, kupasına kavuştu. 1. Amatör Küme 6. Grup'ta 42 puanla şampiyonluğa ulaşan Kırmızı Yeşillilere kupasını Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç verdi. 9 sene sonra kupa kazanmanın sevincini yaşayan Orhanelispor, şampiyonluğunu doyasıya kutladı.

YILMADIK, BAŞARDIK

Taraftarların meşaleler ve tezahüratlarla eşlik ettiği kutlamada büyük coşku yaşayan sporcular, oyun havası oynayarak geceyi sonlandırdı. Orhaneli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı İrfan Tatlıoğlu, "2004'te belediye başkanı olduğumdan beri takımın peşine düştük. Spor camiasında top koşturmaya ve onunla haşır neşir olmaya başladık. Sizler bize güven verdiniz, umut verdiniz. Biz de yılmadık. Süper Amatör'e de çıktık, aşağı da düştük. Ama sizin gibi dostlar tanıdık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.