Hava Durumu

Bursa'da 'Narko-Sokak 3' operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde İnegöl'de 'Narko-Sokak 3' adıyla uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, araçlar ve şahıslar didik didik arandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2017 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 'Narko-Sokak 3' operasyonu

Uyuşturucu imal ve ticaretinin önüne geçmek, gençleri zehirleyen zanlıların yakalanması, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması amacıyla İnegöl'de "Narko-sokak 3" uygulaması gerçekleştirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Osman Ak'ın işbaşı yapmasının ardından uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonlar hız kazandı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde Bursa'nın merkez 3 ilçesinin ardından İnegöl'de de narko-sokak uygulaması gerçekleştirildi.

Narkotik Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 100 polisin katılımı ile Yenice Mahallesi Refah Sokak, Sinanbey Mahallesi Mesudiye çıkmazı, 1. Mesudiye Sokak, Letafet Sokak ve bazı sokaklarda eş zamanlı uygulama yapıldı.

Yapılan uygulamalarda durdurulan araçlar didik didik aranırken, şahıslar üzerinde de arama yapıldı. Üst araması yapılan bir kişinin üzerinden uyuşturucu madde çıkarken şahıs gözaltına alındı. Motorlu polis ekipleri de sokakları tek tek gezerek şüphelendikleri şahıslar üzerinde arama yaptılar. İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan'ın da katıldığı uygulamaların devam edeceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.