Hava Durumu

Bursa'da NARKO-TEM'e ihbar yağıyor

Bursa Emniyet Müdür Osman Ak'ın başlattığı NARKO-TEM Whatsapp ihbar hattına adeta ihbar yağıyor. Son gelen ihbar ile başlatılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 2 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da NARKO-TEM'e ihbar yağıyor

İlker TÜRKER'in haberi...

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, NARKO-TEM Whatsapp ihbar attından gelen ihbarlar üzerine başlattığı operasyonel çalışmalarda, uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor.

Geçtiğimiz gün gelen bir ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte başlatılan operasyon kapsamında, Nilüfer ilçesinde bulunan bir evde, U.B., Y.Ü. ve S.A. isimli üç kişi yakalanarak gözaltına alındı.

EVLERİ DİDİK DİDİK ARANDI

Üç şüphelinin evlerinde yapılan aramalarda ise 232 gram metamfetamin, bir miktar esrar maddesi, 1 adet uyuşturucu madde satışında kullanılan hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait fişekler ele geçirildi.

2'Sİ CEZAEVİNDE

Sorgulamaları tamamlanan üç kişiden S.A. hakkında 'Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldı. U.B. ve Y.Ü. isimli şahıslar hakkında ise "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan işlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.