Hava Durumu

Bursa'da narkotik operasyonu! Gözaltılar var...

Bursa'da polisin baskınları sonucu uyuşturucu bulamayınca kırmızı ve yeşil reçete ile satılan ilaçlara dadanan çete, Bursa polisinin operasyonu ile çökertildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da narkotik operasyonu! Gözaltılar var...

Bursa'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyon kapsamında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan 5 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonlarına hız kesmeden devam eden Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satışı yaptıklarını belirledikleri şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda kırmızı ve yeşil reçeteyle satılan 21 bin adet sentetik ecza tablet, 20 adet ecstasy hap ve bir miktar metamfetamin ele geçirdi.

Gözaltına alınan M.Ü., D.B., A.G., Ö.Ö., ve E.S. isimli şahısların üzerlerinde, araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda 21 bin adet sentetik hap ele geçirilirken, ayrıca satışa hazırlanmış bir miktar metamfetamin, 20 adet ecstasy hap ve 1 adet ruhsatsız tüfeğe de el konuldu.

Yapılan operasyonun ardından yakalanan M.Ü., ve E.S. hakkında mahkeme tarafından 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan tutuklama kararı verilirken, D.B., A.G., ve Ö.Ö. hakkında ise adli tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.