Hava Durumu

Bursa'da nefes kesen kovalamaca

Bursa'da, bankadan çıkmakta olan kuryenin elindeki paraların kar maskeli üç kişi tarafından gasp edildiği ve şüphelilerin plakası belirlenen bir araçla kaçtıkları ihbarı üzerine polis harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2013 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2013 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da nefes kesen kovalamaca

Trafiği kesen ekipler, söz konusu aracı 20 dakikada buldu, şüphelileri yakaladı. Ancak gasp olayının tatbikat, zanlıların ise polis olduğu ortaya çıktı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bankalarda yaşanabilecek olası gasp olayına karşı tatbikat düzenledi. Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan'ın yönetiminde yapılan tatbikatta, kar maskesi takan üç polis memuru, Merkez Yıldırım İlçesi'ndeki bir bankadan elinde 20 bin lira ile çıkan kuryeyi etkisiz hale getirip parayı alarak, plakası belli beyaz renkli otomobile binip uzaklaştılar. Olayı gören vatandaşların 155'e durumu bildirmesi üzerine bu güzergahta bulunan ve tatbikattan haberdar olmayan tüm ekipler uyarıldı.

Yaklaşık 20 dakika süren aramanın ardından otomobil Yıldırım İlçesi'ndeki Otosansit 107'nci blokta sıkıştırıldı. Araçta bulunan üç kişi silahlarını bırakıp teslim oldu. Elleri arkadan kelepçelenip sivil polis ekiplerinin aracına konan kişiler polis olduklarını söylediler. İnanmayan polisler, merkezin uyarısı üzerine meslektaşlarını bıraktılar.

Emniyet Müdürlüğü, tatbikatla kendilerini test ettiklerini ve polislerin kusursuz çalıştıklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.