Hava Durumu

Bursa'da nefes kesen operasyon

Bursa’da narkotik ve özel harekat polisleri şafak vakti uyuşturucu ticareti yapıldığı öne sürülen 30'u evi bastı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da nefes kesen operasyon

Uyuşturucu tacirlerinin çocuk karyolasına sakladığı uyuşturucu haplarını ve içime hazır esrarları polisler buldu. Evlerin çatısındaki kulübeye saklanan satışa hazır uyuşturucuları ise narkotik köpeği Alfa buldu. Gözaltına alınan 6'sı kadın 3'ü çocuk 30 zanlı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 aydır takip ettikleri torbacılara yönelik operasyona start verdi. Güneş doğmadan 20 ekip emniyetten yola çıktı. Özel harekat, narkotik ve çevik kuvvetten 240 polisin katıldığı operasyonda evlerin kapıları koç boynuzu ile kırılarak içeri girildi.

30 evde toplam 150 adet içime hazır esrar sigarası ile bir kilogram esrar ele geçirildi. Bir miktar uyuşturucu hapın yakalandığı operasyonda, zanlıların zula olarak kullandıkları yerler polisleri de şaşkına çevirdi. Bir zanlının, uyuşturucuları bebek karyolasının çekmecesine saklaması dikkat çekerken, narkotik köpeği Alfa da çatı katındaki kulübede saklanan bir miktar uyuşturucuyu bulmayı başardı.

Polis tarafından gözaltına alınan 3'ü çocuk 6'sı kadın 30 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Ticari amaçla uyuşturucu esrar maddesi bulundurmak ve ticaretini yapmak’ suçlarından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.