Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da nefes kesen uyuşturucu operasyonu!

Bursa polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Narkotik polisi uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Baskınlarda bir miktar uyuşturucu ie biri glock marka olmak üzere 3 silah ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da nefes kesen uyuşturucu operasyonu!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen birden çok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Çok sayıda polis memurunun katıldığı operasyonda bir evden çıkan 30 bin lira değerindeki glock marka tabanca dikkat çekti. Narkotik polisi önceden tespit edilen adreslerin kapılarını koçbaşı yardımıyla kırarak içeri girdi. Evlerde arama yapan ekipler herhangi birinin kaçmaması için de çevrede geniş güvenlik tedbiri aldı. Operasyonda 113 adet ekstasy tablet, 14 gram metamfetamin, bir miktar sentetik kannobinoid, aralarında 30 bin lira değerinde glock marka bir tabancanın da bulunduğu 4 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait 57 adet fişek, 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.


Operasyonda B.M, H.C. ve C.Y. isimli 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.