Hava Durumu

Bursa'da öğrenciler göçü resmetti

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Göç ve Empati Konulu Ulusal Resim Yarışması sonuçlandı. İlk, orta ve lise kategorilerinde yapılan yarışmada göçün toplumda bıraktığı derin izler öğrenci gözüyle resmedildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da öğrenciler göçü resmetti

Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğüne bağlı Göç Tarihi Müzesi ve Bursa Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi ortaklığında hazırlanan İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencileri arası Göç ve Empati Konulu Ulusal Resim Yarışması'na; Türkiye genelinde toplam 1577 öğrenci katıldı. Değerlendirme her kategori için ayrı ayrı yapıldı.

Seçici kurul, Bursa Göç Tarihi Müzesi'nde bütün eserleri titizlikle değerlendirdi. Her kategoride ilk üçe giren eserler ve birer adet de mansiyon ödülüne layık görülen eser belirlendi. Kategorilerinde birinci olanlar 3 bin, ikinciler 2 bin ve üçüncüler de bin TL ödüle layık görülürken, mansiyon sahipleri de 500'er TL ile ödüllendirilecek. Hak sahiplerine ödülleri 19 Aralık'ta Bursa Göç Tarihi Müzesi'nde yapılacak ödül töreniyle verilecek ve sergi ise 28 Şubat 2018'e kadar devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.