Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da öğretmenlere özel bilimsel konferans

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi alanında uzman isimleri, öğretmen ve öğretmen adayları ile bir araya getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da öğretmenlere özel bilimsel konferans

Bursa BTM tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Eğitimde yeni yaklaşımlar' konferansı ile alanında uzman isimler, Türkiye ve dünyadaki eğitim modellerini tartışmaya açacak. 25 Kasım 2018'de Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konferansta öğretmen-öğrenci ilişkisinde nesil farkı, iletişim dili, teknolojik yeni öğrenme metotları ve dünyada eğitim sistemindeki arayışlar masaya yatırılacak. Ayrıca yine son yıllarda hem eğitim içeriği hem de eğitim metodu olarak gündeme gelen Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik- (STEM), kendin yap -(MAKER) akımları ile yeni meslekî gelişim modelleri de öğretmen ve öğretmen adaylarına anlatılacak.

Eğitimde yeni yaklaşımlar

Tüm gün boyunca sürecek konferansta Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uygar Kanlı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde Öğretmen Eğitimi ve Bilim Merkezleri üzerine ulusal ve uluslararası çalışmalarını sürdüren Dr. Yasemin Özdem Yılmaz, Bahçeşehir Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Samur, Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Bekir Yıldırım, öğretmenler için mesleki gelişim programı konusunda 17 yıldan fazla süredir çalışmalarını sürdüren Burcu Aybat, ve Osmangazi Rehberlik Araştırma Merkezi'nde görevli Uğur Armutçu, uzmanlık alanlarına yönelik bildiriler sunacak. Konferansa katılım ön başvuru ile yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.