Hava Durumu

Bursa'da okullara güvenlik ayarı

Bursa'da 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının 2.dönem 'Okul Güvenliği Toplantısı' Çarşamba Valilik Hizmet binasında Bursa Valisi İzzettin Küçük Başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da okullara güvenlik ayarı

Okullarda güvenli bir ortamda eğitim görmenin kaliteyi de üst seviyeye taşıyacağına değinen Vali Küçük: " Bursa'da uyuşturucu ile mücadele anlamında ciddi mesafeler kat ettik. Halende bu mücadelemizi arttırarak sürdürüyoruz. Uyuşturucu ile mücadele bağlamında 500 bin tane ailelere dağıtılmak üzere broşür bastırdık. Her ailemize ulaşmasını hedefliyoruz. Çünkü bu mücadelenin en önemli ayağı anne ve babalar. Eğer kendi çocuklarından bihaber olurlarsa, siz emniyet veya başka tedbirlerle mücadelenizde başarı sağlayamıyorsunuz. Bu broşürlerde 'Çocuğunuzun her hangi bir maddeye bağımlı olup, olmadığını nasıl anlarsınız?' sorusunun cevabı ve anlarsanız 'Ne yapmalısınız!' gibi yanıtlar yer alacak.

İnşallah mart ayında da ilk 'İnsanlık Köyü'müzü açıyoruz ve burada bağımlı bireylerimizin rehabilitasyon süreçlerini yürüteceğiz. Ben bu topyekun mücadelemizde bizlere destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Bursa merkezinde yer alan mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini Vali İzzettin Küçük'e iletmeleri ile devam eden toplantı, çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.