Hava Durumu

Bursa'da onlarca çift 14 Şubat'ta 'evet' dedi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, evlenmek için 14 Şubat Sevgililer Gününü tercih eden çiftlerin nikahlarını kıydı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da onlarca çift 14 Şubat'ta 'evet' dedi

Osmangazi Belediyesi Nikah Dairesi 14 Şubat Sevgililer Gününde rekor kırdı. Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen 47 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Gününü seçti. Bu özel günde dünya evine giren genç çiftleri yalnız bırakmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Şahin Aydın ile Büşra Kılıçarslan çiftine sürpriz yaparak nikahlarını kıydı. Genç çifte evlilik hakkında nasihatlerde bulunan Başkan Dündar, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Dündar, damat Şahin Aydın'a 'Yol' arkadaşım adlı kitabı hediye ederken, gelin Büşra Kılışaraslan'a da evlilik cüzdanını teslim etti.

Kurulan ailelerin, sevgi bağları içerisinde ilelebet daim olmasını dileyen Mustafa Dündar, "Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Gençlerimiz böyle özel ve anlamlı bir günde nikah kıymak için Osmangazi Belediyesi Nikah Dairesine başvurdu. Bugün, saat kaç olursa olsun başvuru yapan tüm çiftlerimizin nikahını kıyacağız. Şu ana kadar 47 çiftimiz başvuru yaptı. Aile, toplumumuzun en önemli kurumu. Aile bağlarımız ne kadar güçlü ve sağlam ise toplumun temeli de o kadar güçlü demektir. Bugün dünya evine giren çiftlerimizin nikahlarının kendileri, aileleri ve toplumumuz adına hayırlı olmasını diliyorum. Bugün sevgililer günü ancak sevginizi bir güne sığdırmayın. Tüm günleriniz sevdi dolu geçsin" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.