Hava Durumu

Bursa'da örnek genç kıza Başkan Aktaş'tan ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 5 resim sergisi açıp, 1 şiir kitabı çıkaran kas hastası genç kızı evinde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2019 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2019 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da örnek genç kıza Başkan Aktaş'tan ziyaret

DMD kas hastası Yıldız Yılmaz, yaptığı birbirinden güzel resimler ve yazdığı şiirlerle herkesin takdirini topluyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, hayatı başarılarla dolu Yıldız Yılmaz'ı evinde ziyaret etti. 5 şahsi sergi açan ve 1 şiir kitabı yazan 21 yaşındaki Yıldız Yılmaz'ı tebrik eden Başkan Alinur Aktaş, "21 yaşındaki DMD kas hastası Yıldız Yılmaz kızımız, bugüne kadar 5 resim sergisi açtı, bir şiir kitabı yazdı. Kendisini ziyaret ederek yanında olduğumuzu hissettirmeye çalıştık, kızımızın heyecanına ortak olduk. 15 yıldır olduğu gibi Bursa'mıza sadece hizmet etmeye değil, insanımızın dertlerine ve sevinçlerine de ortak olmaya devam edeceğiz" dedi.

21 yaşındaki Yıldız Yılmaz, engellilere toplumun yaklaşımının kendisini de zorladığını ifade ederek, "Yaptığım resimler, yaptığım şiirler beni hayata bağlıyor. Ben hasta, engelli, sakat kız diye çağrılmaktan hoşlanmıyorum. Ben de bir inanım. Yıldız Yılmaz'ım" diye konuştu.
Ziyaret esnasında Alinur Aktaş, Yıldız Yılmaz'ın resimlerini inceledi ve şiirlerini okuyarak tam not verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.