Hava Durumu

Bursa'da örnek satranççılar

Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği'nde 3 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük kazanan Emine Örnek Okulları Satranç Takımı sporcuları turnuvaya damgasını vurdu. Dereceye girenlere madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da örnek satranççılar

Ertuğrul Sağlam Tesisleri'ndeki organizasyon nefesleri kesti.

ÇEKİŞMELİ MAÇLAR

Türkiye Satranç Federasyonu Bursa İl Temsilciliği tarafından Küçükler ve Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası düzenlendi. Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona Bursa genelinden toplam 194 sporcu katıldı. 10-18 yaş grupları arasındaki karşılaşmalara Emine Örnek Okulları damgasını vurdu. Emine Örnek Okulları yarışmacıları turnuvayı 3 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük ile en başarılı takım olarak tamamladı. 2 gün boyunca birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan maçlar sonucunda dereceye giren sporculara madalyalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar takdim etti.

ÜSTÜN PERFORMANS

Turnuvada Emine Örnek Okulları Satranç Takımı üstün performans sergileyerek adından söz ettirdi. Emine Örnekli satranççılardan Bayram Gürbüz bütün rakiplerini yenerek 18 yaş erkekler kategorisinde 1. olurken, 14 yaşta ise Yağız Gallevci başarılı performansıyla şampiyonluğu elde etti. 11 yaş kızlar kategorisinde ise Ece Vanlıoğlu şampiyon oldu. 10 yaş karşılaşmalarında Ediz Gürel ikinciliği elde ederken 13 yaş kategorisinde de Altuğ Bozkaya üçüncü olarak turnuvaya damga vurdu. Kendi yaş gruplarında dereceye giren yarışma-cılar ocak ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na da katılmaya hak kazandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.