Hava Durumu

Bursa'da ortalığı ayağa kaldıran patlama

Bursa'da Suriyelilerin çalıştırdığı parfüm dükkanında patlama meydana geldi. Şans eseri patlamada ölen veya yaralanan olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 07:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2017 07:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da  ortalığı ayağa kaldıran patlama

Olay Merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi Hayrettinoğlu caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Y.H. isimli Suriyeli şahısa ait parfümeri dükkanında bulunan diz üstü bilgisayardan çıkan patlama sonucu dükkan kullanılamaz hale geldi. Bilgisayardan çıkan patlama sonucu içeride bulunan gazlardan dolayı alevler büyüdü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri patlama sonucu çıkan yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Patlamada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

Patlamayı duyup olay yerine gelen Yavuzselim Mahalle Muhtarı Atilla Yaşar, " Yavuzselim Ortaokulu karşısında Suriyeli bir kardeşimizin parfümeri dükkanında İtfaiyeci arkadaşların söylemesine göre diz üstü bilgisayardan kıvılcım alıp parfüm ve kolonyaların patlaması sonucu camları ve dışarıdaki korkuluğu patlatarak dükkanın içerisindeki malzemeyi dışarıya attı. İş yeri sahibi ise dükkanı 5 dakika önce kapatmıştı. İçeride kimse yok şükür her hangi bir cana zarar yok. Ama patlama şiddetli oldu. İtfaiyeci arkadaşlar anında müdahale etti. Mahallemiz adına herkese geçmiş olsun" dedi.

Patlama sonucu çevreye fırlayan cam parçaları ve parfüm şişeleri toplandıktan sonra Hayrettinoğlu Caddesi trafiğe açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.