Hava Durumu

Bursa'da ortaokul öğrencilerinden Elazığ'daki arkadaşlarına yardım

Bursa'da Mustafakemalpaşa Atatürk Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, Elazığ'da yaşanan deprem sonrası kentteki Şehit Mustafa Yıldırım İlkokulu veOrtaokulu öğrencilerine kırtasiye ve kıyafetten oluşan yardım kolileri gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2020 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2020 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da ortaokul öğrencilerinden Elazığ'daki arkadaşlarına yardım

Mustafakemalpaşa Atatürk Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, okul yöneticileri ile Şehit Mustafa Yıldırım İlkokulu-Ortaokulu öğrencilerinin kırtasiye ve kıyafet ihtiyacı olduğunu tespit etti. Belirlenen okula gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatan Atatürk Ortaokulu idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri topladıkları 16 kolilik kırtasiye ve kıyafetten oluşan malzemeyi Elazığ Şehit Mustafa Yıldırım İlkokulu veOrtaokulu'na gönderilmek üzere kargoya verdi.

"TOPLAMDA 210 ÖĞRENCİYE GÖNDERİLMEK ÜZERE MALZEME TOPLADIK"

Yardım kampanyasıyla ilgili açıklama yapan Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat Seven, "Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem sonrası bölge halkının yaşadığı sıkıntılar okulumuz öğrencilerini de çok üzmüştür. Elazığ'da çalışan öğretmen ve okul yöneticileri ile görüşülerek Elazığ Gümüşkavak Mahallesi, Şehit Mustafa Yıldırım İlkokulu-Ortaokulu en çok ihtiyacı olan okul olarak tespit edilmiştir. Okul idaremizin, öğretmen kadromuzun, sevgili öğrencilerimizin ve velilerimizin de desteği ile okulumuz Değerler Kulübü önderliğinde yardım toplama kampanyası başlatılmıştır. Bir hafta gibi kısa bir sürede Elazığ Şehit Mustafa Yıldırım ilkokulu-Ortaokulu'nda eğitim öğretimine devam eden 210 öğrenciye gönderilmek üzere 16 kolilik kırtasiye ve kıyafetten oluşan malzemeler toplanmıştır. Başta desteklerini esirgemeyen ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe'ye, PTT Müdürü Mürvet Geyikçioğlu'na, okul idaremize, projeyi yürüten okulumuz Değerler Kulübümüze, değerli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.