Hava Durumu

Bursa'da otobüs faciası! 2 ölü 30 yaralı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde taşımalı eğitim için Gölkıyı köyüne öğrenci almaya giden servis midibüsü ile Mudanya’da ki bir fabrikaya işçi taşıyan midibüs çarpıştı. Ortalığın şavaş alanına döndüğü kazada 1'si öğrenci 2 kişi öldü 30 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da otobüs faciası! 2 ölü 30 yaralı
HABERİN  FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN...

Edinilen bilgiye göre Kaza Bursa’nın Karacabey ilçesine  15 kilometre mesafedeki Gölkıyı Köyü kavşağında sabah saat 07:30 da meydana geldi.  

\\\"\\\"

Taşımalı eğitim için Karacabey’e öğrenci taşıyan ve bu sebeple Gölkıyı köyüne öğrenci almaya giden Hüseyin Akdeniz idaresindeki 16 S 8388 plakalı servis midibüsü Gölkıyı kavşağından dönüş yaptığı esnada Karacabey’den Mudanya ilçesindeki bir fabrikaya işçi götüren Yılmaz Kocatürk idaresindeki 16 HDC 14 plakalı midibüs ile çarpıştı. 

\\\"\\\"

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada öğrenci minibüsünde bulunan 70 yaşındaki Fevzi Basın olay yerinde, Karacabey Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Kazım Akansel (18) ise  ağır yaralı halde kaldırıldıkları Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatlarını kaybetti. 

\\\"\\\"
Kazanın bildirilmesi üzerine Bursa ve Karacabey’den çok sayıda ambulans sevk edildi. 30’a yakın yaralı Bursa ve Karacabey’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.  

\\\"\\\"

Öte yandan hayatını kaybeden Fezvi  Bası’nın  Karacabey’den Gölkıyı köyüne gitmek için yola çıktığı yolda otobüs beklerken servis minibüsü şoförünün kendisini görüp durduğu nereye gittiğini öğrenince de köye götürmek için servis midibüsüne aldığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Ayrıntılar gelecek... 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.