Hava Durumu

Bursa'da patlamada hayatını kaybeden Şura'ya toprağa verildi

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde polyester iplik üretilen atölyede meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Şura Şensoy, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da patlamada hayatını kaybeden Şura'ya toprağa verildi

Şensoy (23) için Üsküdar'daki Şakirin Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni töreni düzenlendi.

Törene Şensoy'un babası Salim, annesi Hacer, kardeşi Şevval Şensoy, aile yakınları, AKUT gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı. Şensoy'un ailesi cenaze namazı öncesinde cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Baba Salim Şensoy, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Kızım Uludağ Üniversitesinden mezun oldu. Fabrikada muhasebe ve müşteri ilişkileri bölümünde çalışıyordu. 5 gün yoğun bakımda kaldı ama kızımı kaybettik. Kendisi AKUT gönüllüsüydü. Çocukları çok severdi, iyilik yapmayı çok severdi. 'İyilik meleği' diye anılırdı. Acımız büyük." dedi.

Şensoy'un cenazesi, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığına defnedildi.

Olay

Merkez Yıldırım ilçesinde 26 Nisan Cuma günü polyester iplik üretilen atölyede meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında iş yeri sahibi İsmail Kasap ile işçi Ferhat Göral yaşamını yitirmişti.

Yaralanan Şura Şensoy, Serdar Sağdıç ve Bilal Özden Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.