Hava Durumu

Bursa'da plaj voleybolu fırtınası esecek

Kentte ilk kez böyle bir organizasyonun düzenleneceğine vurgu yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Girişler ücretsiz olacak. Tüm sporseverleri bu şampiyonaya bekliyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da plaj voleybolu fırtınası esecek
6 ÜLKEDEN 36 TAKIM

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Nilüfer Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası için geri sayım başladı. Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Kosova ve Sırbistan'dan kadınlar ve erkeklerde 36 takımın mücadele edeceği turnuva öncesi Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde tanıtım toplantısı gerçekleştirilirken, toplantıda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve TVF Plaj Voleybolu Direktörü Oğuz Değirmenci hazır bulundu. Bozbey, farklı branşlarda açılan tesislerle Nilüfer'i spor kenti haline getirdiklerini söyledi.



YAZ-KIŞ KULLANILACAK

Tesislerin yanı sıra uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Başkan Bozbey, TVF iş birliğiyle Bursa'da ilk kez böyle kapsamlı bir turnuva düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, “İlçeye plaj voleybolu alanı kazandırıyoruz. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nun yanında inşa edilen sahalardan birinin üzeri kapalı olacak. Burada kışın da organizasyonlar düzenlenebilecek. Şampiyonada önemli takımlar gelecek. Girişler ücretsiz olacak. Tüm Nilüferlileri bu şampiyonaya bekliyoruz” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.