Hava Durumu

Bursa'da polis 'torbacı'lara göz açtırmıyor

Bursa'da uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha vuruldu. Kamberler Parkı'na yapılan baskında iki şahıs üzerlerinde uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da polis 'torbacı'lara göz açtırmıyor

İlker TÜRKER'in haberi...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadelesi hız kesmeden sürüyor. Uyuşturucu ticareti yapan, kullanan ve bulunduran şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi sınırlarındaki Kamberler Parkı içerisinde uyuşturucu kullanan F.T., İ.A. ve N.V. isimli üç şahıs yakalandı.

Üç şahsın yapılan üst aramalarında üzerlerinden değişik miktarda sentetik uyuşturucu kannabinoid (Bonzai) madde ele geçirildi. Bu şahısların uyuşturucu maddeyi N.Ö. ve O.A. isimli kişilerden aldıkları belirlendi. Operasyon için düğmeye basan ekipler, iki zehir tacirini yakalamayı başardı.

İSTANBUL'DAN BONZAİ GETİRİYORMUŞ

Öte yandan N.D. isimli bir şahsın peşine düşen Narkotik ekipleri, şahsın İstanbul'dan uyuşturucu madde getireceği ve Bursa'daki torbacı tabir edilen şahıslara satacağı ihbarı üzerine N.D.'yi Bursa Otobüs Terminali'nde yakaladı. Şahsın üzerinde 47, 55 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi.

İki ayrı operasyonda gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.