Hava Durumu

Bursa'da polise önemli uyarı

Bursalı polis memuru Sinan Acar'ın dün İstanbul'da gözaltına alınan DEAŞ'li terörist tarafından bıçaklanarak şehit edilmesi, gözaltındaki zanlıların adliyeye sevkleri ve sağlık raporu alımlarında tedbirlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bursa'da polis ekiplerinin gözaltındaki zanlıların detaylı aramalarının araca alınmadan önce olay yerinde yapmaları istendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2017 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da polise önemli uyarı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü istihbarat şubede görevli polis memuru Sinan Acar, dün saat 22.45 sıralarında Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde gözaltında bulunan DEAŞ'lı bir teröristin bıçaklı saldırısına uğramış, Acar yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü. Şehit düşmeden bir hafta önce nişanlandığı öğrenilen Acar'ın na'şı İstanbul Emniyeti Vatan Yerleşkesi'ndeki törenin ardından memleketi Bursa'ya gönderildi. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışka, gözaltına alınan teröristin uluslararası aranan bir terörist olduğunu, çok önemli bir eylemin engellendiğini düşündüklerini söyledi.

Bursa'da polise ince arama uyarısı

Uluslararası alanda aranan DEAŞ'lı teröristin üzerinde taşıdığı bıçakla polis memurunu şehit etmesi, zanlıların sevki sırasında alınan tedbirlerin yeterli olup olmadığı konusunu bir kez daha gündeme getirdi. Bursa polisi de emniyet tedbirlerini arttırırken, yaşanan acı olay misal gösterilip, telsizden görevli polislere gözaltına alınan suçluların polis otosuna bindirilmeden önce muhakkak ince aralamalarının yapılması talimatı verildi. Anonsta, "Gözaltındaki şahısların araca alınmadan önce üzerilerinde silah, bıçak, çakı, kesici ve delici alet tespiti muhakkak yapılacak, ondan sonra polis araçlarına alınacak" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.