Hava Durumu

Bursa'da Rizeliler gecesi

Rize’nin işgalinden kurtuluşunun 97. yılı dolayısıyla, Bursa Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nce Bursa’da ‘Rizeliler Gecesi’ düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Rizeliler gecesi
Rirze’nin kurtuluşunun 97. yılı, Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalara konuk olan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Biz Rizeliler nerede olursak olalım kendi özelliklerimizle kendimizi ortaya koyarız. Vatanseverlik, çalışkanlık, zeki olmak, çevik olmakla biz Rizeliler nerede olursak olalım kendimizi mutlaka ifade ederiz kendimizi. Bursa’da Rizeliler bu şehrin gelişimine, bu şehrin imarına çok önemli katkı koyan arkadaşlardır. Ben bu vesileyle Rize’nin kurtuluşunda şehit olan bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbimiz bir daha şehrimize, ülkemize, vatanımıza düşman çizmesi değdirmesin diyorum. Tekrar bu güzel geceyi tertip eden değerli arkadaşlarımıza, dernek yönetimine, dernek başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

Konuşmasının ardından Vali Karaloğlu sanatçılar tarafından verilen konseri izledi. Düzenlenen gecede sahne alan Karadeniz’in sevilen sanatçılarından Hülya Polat, Selçuk Balcı ve Recebim’in şarkıları ile horon eşliğinde halay çektiler. Geceye yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.