Hava Durumu

Bursa'da sağanak yağış hayatı felç etti

Bursa'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur hayatı felç etti. Yağmur sebebiyle batçıklar su dolarken, araçlar ise yolda mahsur kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2014 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2014 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sağanak yağış hayatı felç etti

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

Bursa'da akşam saatlerinde kuvvetli rüzgar ile birlikte yağan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. 30 dakika süren sağanak yağış, çok sayıda mahallede su baskınlarına neden oldu, trafik aksadı.

Aniden  bastıran sağanak yağış, özellikle merkez Osmangazi İlçesi'nde etkili oldu. Fevzi Çakmak Caddesi, Atatürk, Altıparmak, Merinos Kavşağı ve Haşim İşcan caddelerinde biriken sular nedeniyle trafik aksadı. Alt geçitlerde araçlar su içinde  kaldı .

Yoğun yağış sırasında rögarların taşması sonucu bazı cadde ve sokaklar göle döndü. Çok sayıda ev ve işyerinden itfaiyeye su baskını ihbarları yapıldı. İtfaiye ekipleri yollardan ve su dolan alt katlardan tahliye çalışması başlattı.

Yağmura dışarıda hazırlıksız yakalananlar da zor anlar yaşadı ve sığınacak yer aradı.

ARAÇLAR SUDA MAHSUR KALDI

Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi'ndeki Demirtaşpaşa Köprüsü'nün alt yolunda oluşan büyük su birikintisi,  vatandaşların araçlarıyla mahsur kalmasına yol açtı. Araçlar çevreden yetişenlerin  yardımıyla göle dönen yoldan çıkartıldı.

Hafif raylı sistem hattındaki duraklarından birkaçı da sular içinde kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.