Hava Durumu

Bursa'da saha koyunlara emanet!

Süper Amatör Lig ekiplerinden Görükle İpekspor'un maçlarını oynadığı sahayı bakımsızlıktan koyunlar bastı. Yeşil Beyazlı kulübün başkanı Ramazan Kıvrak, "Birçok başvurumuz sonuçsuz kaldı. Yetkililer bu işe el atmalı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2018 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da saha koyunlara emanet!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

4 AYDIR BAKIM YAPILMIYOR

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme 5. Grup'ta mücadele eden ve 16 maçta elde ettiği 14 galibiyetle zorlanmadan şampiyon olup adını Süper Amatör Küme'ye yazdıran Görükle İpekspor'un maçlarını oynadığı sahada geçtiğimiz gün inanılmaz bir olay meydana geldi. Türkiye'nin tesisleşme anlamında her geçen gün geliştiği bu dönemde Bursa'nın güzide kulüplerinden olan Görükle İpekspor'un sahasındaki çimlerin 4 aydır bakımı yapılmadığı için futbolcuların top oynadığı sahayı koyunlar bastı. Diğer tüm illere örnek olması gereken Bursa'da böyle bir olayın yaşanması Amatör futbol camiasında şok etkisi yaratırken Yeşil Beyazlılar'ın Başkanı Ramazan Kıvrak Bursa Hakimiyet Gazetesi aracılığıyla yetkililere seslendi.

"BURSA FUTBOLUNA YAKIŞMIYOR"

Maçlarını oynadıkları sahaya 4 aydır bakım yapılmadığı ve bu durumdan dolayı kulüp olarak çok mağdur durumda olduklarını belirten Başkan Ramazan Kıvrak, "Sahamızın bakımı için belediye tarafından tahsis edilen personel 4 ay önce işi bıraktı ve o günden bu yana çimlerimizin bakımı gerçekleşmiyor. Bu süre zarfında çimlerimiz uzadı ve maalesef koyunlar sahamızı bastı. Biz zaten diğer bakımları kendimiz üstleniyoruz. Bizim tek beklentimiz çimlerimizin biçilmesi. Bu görüntü Bursa futbolu adına utanç verici. Biz üvey evlat değiliz. Biz Bursa takımıyız. Geçtiğimiz gün federasyondan gelen yetkili bana "bu kadar bakımsız bir sahada Süper Amatör Küme maçı oynayamazsınız" dedi. Bizim şampiyon sporcularımızın emeklerine yazık değil mi ? Bir an önce bu sorunumuzun giderilmesini istiyoruz ve yetkililerden yardım bekliyoruz "şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.