Hava Durumu

Bursa'da saniye saniye cinayet! Kayınbiraderini vurup...

Bursa'da bir kişinin alacak-verecek meselesi yüzünden kayınbiraderini öldürmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2017 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2017 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da saniye saniye cinayet! Kayınbiraderini vurup...

Olay dün öğle saatlerinde Yıldırım'a bağlı Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necati Ç. (24), kayınbiraderi Mersin Paçinoğlu'nun (26) bir akrabasına at arabası sattı. Olay günü Necati Ç.'nin Paçinoğlu'ndan parayı istemesi üzerine aralarında küfürleşme çıktı. Bunun üzerine bir araçla gelen Necati Ç., pompalı tüfekle Paçinoğlu'na ateş etti. Daha sonra şüpheli aracıyla kaçarken, Paçinoğlu yakınları tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Paçinoğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sırasında D.K. (38), H.G. (64) ve F.G. (13) seken saçmalardan yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Necati Ç.'yi pompalı tüfeğiyle birlikte Küçükbalıklı Mahallesi'nde gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen cinayet zanlısı pişman olduğunu söyledi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan cinayet anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin bir araçla gelip, pompalı tüfeğiyle Mersin Paçinoğlu'na ateş ettiği görülüyor. Daha sonra Necati Ç. olay yerinden uzaklaşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.